sâmbătă, 31 iulie 2010

Dungeon Siege 3

Luna aceasta Square Enix a dezvăluit că Dungeon Siege 3 se află în stadiul de dezvoltare în “grădina” celor de la Obsidian şi în stil propriu, au refuzat să furnizeze o dată de lansare, ţinând să precizeze că noul joc va avea un nou mod cooperativă, o poveste complexă şi clase de caractere personalizabile.


Luna aceasta Square Enix a dezvăluit că Dungeon Siege 3 se află în stadiul de dezvoltare în “grădina” celor de laObsidian şi în stil propriu, au refuzat să furnizeze o dată de lansare, ţinând să precizeze că noul joc va avea un nou mod cooperativă, o poveste complexă şi clase de caractere personalizabile.
Dungeon Siege 3 va prezenta încă odată regatul Ehb, în care echilibrul de putere este distrus de către grupurile rivale, jucătorii fiind nevoiţi să preia rolul unuia dintre protectorii pământului, denumiţi 10th Legion. Astfel că odată cu distrugerea întregului regat membrii Legion au resposabilitatea de a proteja mediul înconjurător şi de a restabili pacea.
Square Enix a mai precizat că acţiunea se va desfăşura pe baza unui sistem de moralitate, deciziile jucătorilor având consecinţe importante în realizarea alianţelor, crearea unor noi inamici, culminând în modul de desfăşurare a poveştii.
Chiar dacă accentul se va pune pe modul multiplayer, Dungeon Siege 3 va fi construit pentru a oferi de asemenea o campanie complexă care să atragă la fel de mult precum jocul online.
Dezvoltatorul Obsidian nu este nou în elaborarea RPG-urilor, începând cu 2003 în care au lansat Knights of the Old Republic II, până la lansarea lui Neverwinter Nights 2, şi-au demonstrat calităţile, evoluând într-un studiou extrem de apreciat.
Va fi lansat pentru PC, Xbox 360 şi PS3 marcând astfel un punct de cotitură în domeniul platformelor de dezvoltare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu